Thursday, February 7, 2008

We've Sensed It. We've Seen The Signs. Now... It's Happening.


Fasiken ocksa! Jag hittade en liten teaser trailer till M. Night Shyamalan's kommande film The Happening ute pa natet som jag ville visa for er. Men tyvarr har studion FOX redan hunnit tata till lackan och nu far vi allt vanta ett litet tag till innan vi far kika pa M. Night's nya rulle. Fragan ar om det inte ar ett litet PR trick fran Fox sida for att skapa hype... Det funkar iaf.

Tro det eller ej men detta ar regissorens forsta R-rated film och spanningen ar stor. Kalaset gar pa $57M och den indiska distributoren UTV star for halva summan. Vi kommer att fa se Mark Wahlberg och Zooey Deschanel som ett par i huvudrollerna. Lite otippat kanske. The Happening handlar om en luftburen smitta som breder ut sig over staterna och som far de smittade att bega valdsamma sjalvmord. Jo, men nu hittade jag trailern har. Skynda er att titta nu! Det forsvinner nog snart.

Saga vad man man vill om herr Shyamalan, men det blir alltid ett jakla snack nar hans filmer ar pa gang. Ferdagen den 13 Juni far vi se den pa bioduken har i USA. Da na na na.


No comments: