Tuesday, January 29, 2008

Projekt 2008 - Susanne Bier


Susanne Bier ar en regissor med manga jarn i elden och for 2008 har hon tva projekt i development och pre-production, dock ar det oklart om nagon film hinner fa premiar under det har aret. De projekt hon fornarvarnade arbetar med ar:

"Chasing Montana" - En engelsksprakig film med Michelle Pfeiffer med manus av David. E Kelley (mannen bakom Ally McBeal och Boston Public) och som produceras av Focus Features. Filmen handlar om en pappa och hans dotter - bagge lakare - som aker ivag pa en idyllisk semester till Montana, nagot som visar sig bli gripande och stundvis roande resa i sjalvmedvetenhet och personligt uppvaknande. Premiar planeras i slutet av 2008, borjan av 2009.

"Lost for Words" - Aven denna en engelsksprakig film om en manlig filmstjarna, Iothario, som blir foralskad i en vacker kinesisk skadespelerska och hennes kvinnliga tolk. Produceras av Working Title Films och premiaren ar planerad till hosten 2008. Jamie Curtis star for manus.

Aven Biers film "Alskar Dig for Evigt" fran 2002 planeras att goras om for den engelsksprakiga publiken under 2008. Zach Braff star for regin och kommer aven att spela en av huvudrollerna. Producerar gor Paramount Pictures.

No comments: